Symfalogic Corporation
Company Formation on 7 Continents & Bookkeeping

Adatvédelmi irányelvek

  • Home
  • Adatvédelmi irányelvek

Adatvédelmi irányelvek

Hatálybalépés időpontja: 2018. December 5.

Az SYMFALOGIC CORPORATION  (“SYMFALOGIC CORPORATION ”, “SYMFALOGIC CORPORATION Ltd vagy “mi”) a https://symfalogic.com webhelyet és az SYMFALOGIC CORPORATION  mobilalkalmazást (a továbbiakban: “Szolgáltatás”) működteti.

Ez az oldal tájékoztatja Önt a személyes adatok gyűjtésével, használatával és nyilvánosságra hozatalával kapcsolatos szabályzatunkról, amikor Ön Szolgáltatásunkat használja, és az adott adatokhoz kapcsolódó döntéseket.

Az Ön adatait a Szolgáltatás nyújtásához és javításához használjuk. A Szolgáltatás használatával Ön beleegyezik abba, hogy az információk összegyűjtése és felhasználása ezen irányelvnek megfelelően történik. Ha az Adatvédelmi Szabályzat másként nem rendelkezik, az Adatvédelmi Szabályzatban használt kifejezéseknek ugyanazok a jelentések, mint az Általános Szerződési Feltételekben.

Definíciók

  • Szolgáltatás: A szolgáltatás a https://symfalogic.com weboldal és az SYMFALOGIC CORPORATION  által üzemeltetett SYMFALOGIC CORPORATION  mobilalkalmazás
  • Személyes adatok: A személyes adatok olyan élő egyénre vonatkozó adatokat jelentenek, akiket ezekből az adatokból lehet azonosítani (vagy azokról és egyéb információkról, amelyek birtokunkban vagy a birtokunkba kerülhetnek).
  • Használati adatok: Használati adatok Azok az adatok, amelyeket automatikusan vagy a Szolgáltatás vagy a Szolgáltatási infrastruktúra használatával generálnak (például az oldallátogatás időtartama).
  • Sütik: A cookie-k a készülékén (számítógépen vagy mobileszközön) tárolt kis fájlok.
  • Adatkezelő: Az adatkezelő azt a természetes vagy jogi személyt jelenti, aki (önállóan vagy közösen vagy más személyekkel közösen) meghatározza, hogy milyen célokra és milyen módon dolgozzon fel vagy dolgozzanak fel személyes adatokat. Ezen Adatvédelmi Szabályzat alkalmazásában személyes adatainak adatkezelője vagyunk.
  • Adatfeldolgozók (vagy szolgáltatók) Az adatfeldolgozó (vagy a szolgáltató) minden olyan természetes vagy jogi személy, aki az adatokat az adatkezelő nevében dolgozza fel. Az adatok hatékonyabb feldolgozása érdekében különböző szolgáltatók szolgáltatásait használhatjuk fel.
  • Adatobjektum (vagy felhasználó) Az adatalany minden olyan élő személy, aki a Szolgáltatásunkat használja, és személyes adatok tárgya.

 

Információk gyűjtése és használata

Számos különböző információt gyűjtünk különböző célokra, hogy szolgáltatásainkat Önnek biztosítsuk és javítsuk.

Az összegyűjtött adatok típusai

Személyes adatok

Szolgáltatásunk használata során felkérhetjük Önt, hogy adjon meg bizonyos személyes azonosításra alkalmas információkat, amelyekkel fel lehet használni a kapcsolatot vagy azonosíthatja Önt (“Személyes adatok”). A személyazonosításra alkalmas adatok tartalmazhatnak, de nem kizárólag:

  • Email cím
  • Keresztnév és vezetéknév
  • Telefonszám
  • Cím, állam, tartomány, postai irányítószám, város
  • Cookie-k és használati adatok

Személyes adatait felhasználhatjuk arra, hogy kapcsolatba lépjenek Önnel hírlevelekkel, marketing vagy promóciós anyagokkal és egyéb, az Ön számára érdekes információkkal. Elutasíthatja, hogy ebből a kommunikációból vagy az összes ilyen üzenetet megkapja a leiratkozási link vagy az általunk küldött e-mailben megadott utasítások vagy a velünk való kapcsolatfelvétel követésével.

Használati adatok

Azt is gyűjthetünk információt, amelyet a böngésző elküld, amikor látogat a Szolgáltatásunkon, vagy ha a Szolgáltatáshoz egy mobileszközön keresztül vagy a „Hozzáférési adatok” segítségével jut el.

Ez a használati adat olyan információkat tartalmazhat, mint a számítógép internetes protokolljának címe (pl. IP-cím), böngésző típusa, böngésző verziója, a látogatott oldalak, a látogatás időpontja és időpontja, az oldalakon eltöltött idő, egyedi eszközazonosítók és egyéb diagnosztikai adatok.

Ha mobileszközzel hozzáfér a Szolgáltatáshoz, a Használati adatok olyan információkat tartalmazhatnak, mint például az Ön által használt mobil eszköz típusa, a mobileszköz egyedi azonosítója, a mobilkészülék IP-címe, a mobil operációs rendszer, a mobil internet típusa az Ön által használt böngésző, egyedi eszközazonosítók és egyéb diagnosztikai adatok.

Helyadatok

Az Ön tartózkodási helyére vonatkozó információkat használhatunk és tárolhatunk, ha erre engedélyt adunk (“Helyadatok”). Ezeket az adatokat szolgáltatjuk szolgáltatásaink szolgáltatásainak biztosításához, szolgáltatásunk fejlesztéséhez és testreszabásához.

Engedélyezheti vagy letilthatja a helymeghatározó szolgáltatásokat, amikor szolgáltatásainkat bármikor a készülék beállításain keresztül használja.

Követés és cookie-k adatai

A cookie-kat és hasonló nyomkövető technológiákat használunk a szolgáltatásunk nyomon követésére, és bizonyos információkat tartunk.

A cookie-k olyan fájlok, amelyek kis mennyiségű adatot tartalmaznak, amelyek tartalmazhatnak egy névtelen egyedi azonosítót. A cookie-kat egy webhelyről küldjük a böngészőbe, és tároljuk a készüléken. Más nyomkövető technológiák is használhatók, mint például a jelzők, címkék és szkriptek az információk gyűjtéséhez és nyomon követéséhez, valamint a szolgáltatásunk fejlesztéséhez és elemzéséhez.

Utasíthatja böngészőjét, hogy utasítsa el az összes cookie-t, vagy jelezze, mikor küld egy cookie-t. Ha azonban nem fogadja el a cookie-kat, előfordulhat, hogy nem tudja használni a Szolgáltatás egyes részeit.

Példák az általunk használt sütikre:

  • Szekció cookie-k. Szolgáltatásunk működtetéséhez Session Cookies-t használunk.
  • Preferences Cookie-k. A Preferences Cookie-kat használjuk, hogy emlékezzünk a beállításokra és a különböző beállításokra.
  • Biztonsági cookie-k. Biztonsági célokra biztonsági cookie-kat használunk.

Az adatok használata

Az SYMFALOGIC CORPORATION  az összegyűjtött adatokat különböző célokra használja:

  • Szolgáltatásunk biztosítása és karbantartása
  • A Szolgáltatás megváltoztatásáról való értesítés
  • Annak érdekében, hogy részt vehessen Szolgáltatásunk interaktív szolgáltatásaiban, amikor ezt választja
  • Ügyfélszolgálat biztosítása
  • Az elemzés vagy értékes információk összegyűjtése, hogy javíthassuk szolgáltatásunkat
  • Szolgáltatásunk használatának ellenőrzése
  • A technikai problémák felderítése, megelőzése és kezelése
  • Hírek, különleges ajánlatok és általános információk nyújtása az Ön által megvásárolt vagy megkérdezett hasonló árukról, szolgáltatásokról és eseményekről, kivéve, ha úgy döntött, hogy nem kap ilyen információt

Személyes adatok feldolgozásának jogi alapja az általános adatvédelmi rendelet (GDPR) alapján

Ha Ön az Európai Gazdasági Térségből (EGT) érkezik, az SYMFALOGIC CORPORATION  jogi alapja az e Adatvédelmi Szabályzatban leírt személyes adatok gyűjtéséhez és felhasználásához attól függ, hogy milyen személyes adatokat gyűjtöttünk és milyen konkrét kontextusban gyűjtjük.

Az SYMFALOGIC CORPORATION  feldolgozhatja személyes adatait, mert:

  • Szerződést kell kötnünk veled
  • Ön engedélyt adott nekünk erre
  • A feldolgozás jogos érdekeinkben van, és a jogai nem felülbírálják
  • Fizetési feldolgozás céljából
  • A törvény betartása

Az adatok megőrzése

A SYMFALOGIC CORPORATION  csak akkor tárolja személyes adatait, amíg az az Adatvédelmi Szabályzatban meghatározott célokhoz szükséges. Személyes adatainkat a jogi kötelezettségeknek való megfeleléshez szükséges mértékben megtartjuk és használjuk (például, ha az adatainkat meg kell őrizni az alkalmazandó jogszabályoknak való megfelelés érdekében), vitákat kell megoldani és jogi megállapodásainkat és politikáinkat érvényesíteni.

A SYMFALOGIC CORPORATION  belső elemzési célokra is megőrzi a Használati adatokat. Használat Az adatokat általában rövidebb ideig tartják fenn, kivéve, ha ezeket az adatokat a biztonság megerősítésére vagy Szolgáltatásunk funkcionalitásának javítására használjuk, vagy jogilag kötelezzük őket arra, hogy ezeket az adatokat hosszabb ideig tartsuk.

Adatátvitel

Az Ön adatai, beleértve a Személyes adatokat is, átvihetők az Ön államának, tartományának, országának vagy más kormányzati joghatóságának területén kívül lévő számítógépekre és fenntarthatók azokon a számítógépeken, ahol az adatvédelmi jogszabályok eltérhetnek az Ön joghatóságától.

Ha az Egyesült Királyságon kívül tartózkodik, és úgy dönt, hogy tájékoztatást nyújt nekünk, kérjük, vegye figyelembe, hogy az adatokat, beleértve a Személyes adatokat is, az Egyesült Királyságba továbbítjuk, és ott feldolgozzuk.

Az Ön adatvédelmi politikájához való hozzájárulása és az ilyen információk benyújtása az Ön hozzájárulását adja az átadáshoz.

A SYMFALOGIC CORPORATION  minden szükséges lépést megtesz annak biztosítására, hogy az adatait biztonságosan kezeljék, és ezen adatvédelmi irányelveknek megfelelően kezeljék, és a személyes adatai nem kerülnek átadásra egy szervezetnek vagy egy országnak, hacsak nincs megfelelő ellenőrzés, beleértve a biztonságot. adatait és egyéb személyes adatait.

Az adatok közzététele

Üzleti tranzakció

Ha a SYMFALOGIC CORPORATION  részt vesz egy egyesülésben, beszerzésben vagy eszközértékesítésben, személyes adatait át lehet adni. Értesítést fogunk adni, mielőtt személyes adatait továbbítanánk, és egy másik adatvédelmi irányelv hatálya alá esik.

A bűnüldözés közzététele

Bizonyos körülmények között a SYMFALOGIC CORPORATION -tól megkövetelhető, hogy személyes adatait nyilvánosságra hozza, ha azt a törvény előírja, vagy a hatóságok (például bíróság vagy kormányzati hivatal) érvényes kéréseire válaszolva.

Jogi követelmények

A SYMFALOGIC CORPORATION  jóhiszeműen nyilvánosságra hozhatja személyes adatait, hiszen az ilyen intézkedések szükségesek ahhoz, hogy:

  • Jogi kötelezettség teljesítése
  • A SYMFALOGIC CORPORATION  jogainak vagy tulajdonának védelme és védelme
  • A Szolgáltatással kapcsolatos esetleges jogsértések megelőzése vagy kivizsgálása
  • A Szolgáltatás vagy a nyilvánosság felhasználóinak személyes biztonságának védelme
  • A jogi felelősség elleni védelem

Az adatok biztonsága

Az adatok biztonsága fontos számunkra, de ne feledjük, hogy az interneten vagy az elektronikus tárolás módján keresztül történő adatátvitel nem 100% -ban biztonságos. Bár törekszünk arra, hogy kereskedelmi szempontból elfogadható eszközöket használjunk személyes adataink védelmére, nem garantálhatjuk abszolút biztonságát.

Irányelveink a Kaliforniai Online Védelmi Törvény (CalOPPA) szerinti “Ne figyelj” jelekre

Nem támogatjuk a Nem nyomon követést (“DNT”). A Ne nyomon követheti a webböngészőben beállított preferenciát, hogy tájékoztassa a webhelyeket, amelyeket nem kíván követni.

Engedélyezheti vagy letilthatja a Nem nyomon követést a webböngésző Beállítások vagy Beállítások oldalán.

Az adatvédelmi jogok az általános adatvédelmi rendelet (GDPR) alapján.

Ha Ön az Európai Gazdasági Térség (EGT) lakóhelye, bizonyos adatvédelmi jogokkal rendelkezik. A SYMFALOGIC CORPORATION  arra törekszik, hogy ésszerű lépéseket tegyen annak érdekében, hogy helyesbítse, módosítsa, törölje vagy korlátozza a személyes adatok használatát.

Ha szeretne tájékoztatást kapni arról, hogy milyen személyes adatokat tartunk Önnel kapcsolatban, és ha azt szeretné, hogy eltávolítsuk a rendszerünkből, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Bizonyos körülmények között az alábbi adatvédelmi jogokkal rendelkezik:

  • Az Ön rendelkezésére álló információkhoz való hozzáférés, frissítés vagy törlés joga. Amikor csak lehetséges, hozzáférhet, frissítheti vagy kérheti személyes adatainak törlését közvetlenül a fiókbeállítások részében. Ha nem tudja elvégezni ezeket a műveleteket, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy segítsen.
  • A helyesbítés joga. Önnek joga van az adatok helyesbítésére, ha az információ pontatlan vagy hiányos.
  • A kifogás joga. Joga van, hogy tiltakozzon személyes adatainak feldolgozásával szemben.
  • A korlátozás joga. Önnek joga van kérni, hogy korlátozzuk személyes adatainak feldolgozását.
  • Az adatátvitel joga. Önnek joga van arra, hogy strukturált, géppel olvasható és általánosan használt formátumban megkapja a rendelkezésünkre álló információk egy példányát.
  • A hozzájárulás visszavonásának joga. Önnek is joga van bármikor visszavonni a hozzájárulását, amikor a SYMFALOGIC CORPORATION  az Ön személyes adatainak feldolgozásához hozzájárult.

Felhívjuk figyelmét, hogy kérhetjük Önt, hogy ellenőrizze személyazonosságát, mielőtt válaszolna az ilyen kérelmekre.

Önnek joga van panaszkodni az Adatvédelmi Hatósághoz személyes adatainak összegyűjtéséről és használatáról. További információért forduljon az Európai Gazdasági Térség (EEA) helyi adatvédelmi hatóságához.

Szolgáltatók

Harmadik fél vállalatokat és magánszemélyeket alkalmazhatunk, hogy megkönnyítsük Szolgáltatásunkat (“Szolgáltatók”), a Szolgáltatást a nevünkben, Szolgáltatással kapcsolatos szolgáltatásokat végezzük, vagy segítséget nyújtsunk szolgáltatásunk használatának elemzésében.

Ezek a harmadik felek csak személyes adataikhoz férhetnek hozzá, hogy ezeket a feladatokat a nevünkben végezzék el, és kötelességük, hogy ne tegyenek közzé vagy használjanak más célra.

Analitika

Szolgáltatásunk használatának ellenőrzésére és elemzésére harmadik féltől származó szolgáltatókat használhatunk.

  • A Google Analytics

A Google Analytics a Google által kínált webes elemzési szolgáltatás, amely nyomon követi és jelentést készít a webhely forgalmáról. A Google az összegyűjtött adatokat a Szolgáltatásunk használatának nyomon követésére és figyelemmel kísérésére használja. Ezeket az adatokat megosztjuk más Google szolgáltatásokkal. A Google az összegyűjtött adatokat felhasználhatja saját hirdetési hálózatának hirdetéseinek kontextusba állítására és személyre szabására.

A Google adatvédelmi gyakorlatával kapcsolatos további információkért látogasson el a Google Adatvédelmi és Feltételek webhelyére: https://policies.google.com/privacy?hl=hu

  • Firebase

A Firebase a Google Inc. által nyújtott elemzési szolgáltatás.

A mobileszköz beállításain keresztül, például az eszköz hirdetési beállításainál, vagy a Google által az Adatvédelmi irányelveikben megadott utasítások betartásával elutasíthatja bizonyos Firebase szolgáltatásait:https://policies.google.com/privacy?hl=hu

Javasoljuk továbbá, hogy tekintse át a Google adatvédelmi politikáját: https://support.google.com/analytics/answer/6004245 .

A Firebase által gyűjtött információ típusáról további információért látogasson el a Google Adatvédelmi és Feltételek weboldalára: https://policies.google.com/privacy?hl=hu

  • Piwik / Matomo

A Piwik vagy a Matomo webes elemző szolgáltatás. Az Adatvédelmi irányelvek oldalát itt tekintheti meg: https://matomo.org/privacy-policy

  • Clicky

A Clicky egy webes elemző szolgáltatás. Olvassa el a Clicky adatvédelmi irányelveit: https://clicky.com/terms

  • StatCounter

A Statcounter webes forgalomelemzési eszköz. A Statcounter adatvédelmi irányelveit itt olvashatja: https://statcounter.com/about/legal/

  • Flurry Analytics

A Flurry Analytics szolgáltatást a Yahoo! Inc.

A Flurry Analytics szolgáltatás megakadályozhatja a Flurry Analytics szolgáltatás használatát az információk használatának és megosztásának megakadályozására a Flurry Opt-out oldalán:https://dev.flurry.com/secure/optOut.do

A Yahoo! adatvédelmi gyakorlatairól és politikáiról további információkért látogasson el az Adatvédelmi irányelvek oldalára: https://policies.yahoo.com/us/hu/yahoo/privacy/policy/index.htm

  • Mixpanel

A Mixpanel-t a Mixpanel Inc. biztosítja.

Megakadályozhatja, hogy a Mixpanel az adatok elemzés céljából történő felhasználásától való kizárás útján használhassa. A Mixpanel szolgáltatásból való kilépéshez látogasson el a következő oldalra:https://mixpanel.com/optout/

A Mixpanel által gyűjtött információkkal kapcsolatos további információkért látogasson el a Mixpanel használati feltételei oldalára: https://mixpanel.com/terms/

  • Unity Analytics

Az Unity Analytics szolgáltatást az Unity Technologies biztosítja.

Az Unity Analytics által gyűjtött információ típusáról további információt az Adatvédelmi irányelvek oldalon talál: hhttps: //unity3d.com/legal/privacy-policy

Viselkedési remarketing

A SYMFALOGIC CORPORATION  remarketing szolgáltatásokat használ a harmadik fél webhelyein való hirdetésre, miután meglátogatta szolgáltatásunkat. Harmadik fél gyártói és cookie-kat használnak a hirdetések tájékoztatására, optimalizálására és kiszolgálására a múltbeli látogatásaink alapján.

  • Google hirdetések (AdWords)

A Google Hirdetések (AdWords) remarketing szolgáltatását a Google Inc. biztosítja

A Google Analytics hirdetései közül választhat, és testreszabhatja a Google Display Hálózat hirdetéseit a Google Hirdetési beállítások oldalon: http://www.google.com/settings/ads

A Google azt is javasolja, hogy telepítse a Google Analytics-opt-out böngésző bővítményét – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout – webböngészőjéhez. A Google Analytics kizáró böngésző-bővítmény lehetővé teszi a látogatók számára, hogy megakadályozzák, hogy adatokat gyűjtsenek és használjanak a Google Analytics.

A Google adatvédelmi gyakorlatával kapcsolatos további információkért látogasson el a Google Adatvédelmi és Feltételek webhelyére: https://policies.google.com/privacy?hl=hu

  • Twitter

A Twitter remarketing szolgáltatását a Twitter Inc. biztosítja.

Kizárhatja a Twitter érdekes hirdetéseit az alábbi utasítások követésével: https://support.twitter.com/articles/20170405

Ha többet szeretne megtudni a Twitter adatvédelmi gyakorlatáról és házirendjeiről, látogassa meg az Adatvédelmi irányelvek oldalát: https://twitter.com/privacy

  • Facebook

A Facebook remarketing szolgáltatását a Facebook Inc. biztosítja.

Ha többet szeretne megtudni az érdeklődésen alapuló hirdetésről a Facebookon, látogasson el erre a lapra: https://www.facebook.com/help/164968693837950

A Facebook érdeklődésen alapuló hirdetéseiből való kilépéshez kövesse az alábbi utasításokat a Facebookon: https://www.facebook.com/help/568137493302217

A Facebook betartja a digitális reklámszövetség által létrehozott online viselkedési hirdetések önszabályozási elveit. A Facebookból és más résztvevő cégekből is választhat a Digital Advertising Alliance az Egyesült Államokban http://www.aboutads.info/choices/ , a Kanadai Digital Advertising Alliance-től Kanadában http://youradchoices.ca/ vagy az Európai Interaktív Digitális Reklámszövetség Európábanhttp://www.youronlinechoices.eu/ , vagy opt-out a mobileszköz beállításait használva.

A Facebook adatvédelmi gyakorlatával kapcsolatos további információkért látogasson el a Facebook Adatkezelési irányelveire: https://www.facebook.com/privacy/explanation

  • Pinterest

A Pinterest remarketing szolgáltatását a Pinterest Inc. biztosítja

A Pinterest érdekeltségeiből kizárhatja a webböngésző “Ne figyelje” funkcióját vagy a következő Pinterest utasításokat: http://help.pinterest.com/en/articles/personalization-and-data

Ha többet szeretne megtudni a Pinterest adatvédelmi gyakorlatáról és házirendjeiről, látogasson el az Adatvédelmi irányelvek oldalára: https://about.pinterest.com/en/privacy-policy

  • AdRoll

Az AdRoll remarketing szolgáltatást a Semantic Sugar, Inc. biztosítja.

Az AdRoll remarketing használatáról az AdRoll Advertising Preferences weboldala: http://info.evidon.com/pub_info/573?v=1&nt=1&nw=false

Az AdRoll adatvédelmi gyakorlataival kapcsolatos további információkért látogasson el az AdRoll adatvédelmi irányelvek webhelyére: http://www.adroll.com/about/privacy

  • Perfect Audience

A tökéletes közönség remarketing szolgáltatását a NowSpots Inc. biztosítja.

A Perfect Audience remarketing-től az alábbi oldalakon lehet kilépni: Platform Opt-out ( http://pixel.prfct.co/coo ) és Partner Opt-out ( http://ib.adnxs.com/optout ).

A Tökéletes közönség adatvédelmi gyakorlatával kapcsolatos további információkért látogasson el a Tökéletes közönség adatvédelmi szabályzatába és az opt-out webhelyre: https://www.perfectaudience.com/privacy/index.html

  • AppNexus

Az AppNexus remarketing szolgáltatását az AppNexus Inc. biztosítja.

Az AppNexus remarketingéről az Adatvédelem és az AppNexus Platform weboldala: http://www.appnexus.com/platform-policy#choices

Az AppNexus adatvédelmi gyakorlatával kapcsolatos további információkért látogasson el az AppNexus platform adatvédelmi szabályzata weboldalára: http://www.appnexus.com/platform-policy/

Kifizetések

A Szolgáltatáson belül fizetett termékeket és / vagy szolgáltatásokat nyújthatunk. Ebben az esetben harmadik féltől származó szolgáltatásokat használunk fizetési műveletekhez (pl. Fizetési folyamatok).

Nem fogjuk tárolni vagy gyűjteni a fizetési kártya adatait. Ezt az információt közvetlenül a harmadik fél fizetési processzorainak nyújtják, akiknek személyes adatait az adatvédelmi irányelveik szabályozzák. Ezek a fizetési processzorok betartják a PCI-DSS által a PCI Biztonsági Szabványok Tanácsa által kezelt szabványokat, amelyek a Visa, MasterCard, American márkák közös erőfeszítése.
Express és Discover. A PCI-DSS követelmények biztosítják a fizetési információk biztonságos kezelését.

Az általunk alkalmazott fizetési folyamatok:

  • Az Apple Store alkalmazáson belüli fizetések

Adatvédelmi irányelveik megtekinthetők a https://www.apple.com/legal/privacy/en-ww/ címen.

  • Google Play alkalmazáson belüli fizetések

Adatvédelmi irányelveik megtekinthetők a https://www.google.com/policies/privacy/ címen.

  • Stripe

Adatvédelmi irányelveik megtekinthetők a https://stripe.com/us/privacy címen

  • PayPal / Braintree

Adatvédelmi irányelveik a https://www.paypal.com/webapps/mpp/ua/privacy-full címen tekinthetők meg

  • FastSpring

Adatvédelmi irányelveik megtekinthetők a http://fastspring.com/privacy/ címen.

  • Authorize.net

Adatvédelmi irányelveik a https://www.authorize.net/company/privacy/ címen tekinthetők meg

  • 2Checkout

Adatvédelmi irányelveik a https://www.2checkout.com/policies/privacy-policy címen tekinthetők meg

  • Sage Pay

Adatvédelmi irányelveik a https://www.sagepay.co.uk/policies címen tekinthetők meg

  • Squareup

Adatvédelmi irányelveik megtekinthetők a https://squareup.com/legal/privacy-no-account oldalon

  • GoCardless

Adatvédelmi irányelveik a https://gocardless.com/en-eu/legal/privacy/ címen tekinthetők meg

  • Elavon

Adatvédelmi szabályzata a https://www.elavon.com/privacy-pledge.html címen tekinthető meg

  • Verifone

Adatvédelmi szabályzata a https://www.verifone.com/en/us/legal címen tekinthető meg

  • WeChat

Adatvédelmi irányelveik a https://www.wechat.com/hu/privacy_policy.html címen tekinthetők meg

  • Alipay

Adatvédelmi irányelveik megtekinthetők a https://render.alipay.com/p/f/aginationspages/alipayglobalprivacypolicy.html címen.

Linkek más webhelyekre

Szolgáltatásaink tartalmazhatnak linkeket más oldalakra, amelyek nem működnek. Ha rákattint egy harmadik félre mutató linkre, a harmadik fél webhelyére irányítja. Határozottan javasoljuk, hogy tekintse át a látogatott webhelyek adatvédelmi irányelveit.

Nem vagyunk felelősek semmilyen harmadik fél webhelyeinek vagy szolgáltatásainak tartalmáért, adatvédelmi irányelveiért és gyakorlatáért.

Gyermekek adatvédelme

Szolgáltatásaink nem foglalkoznak a 18 év alatti személyekkel (“Gyermekek”).

Nem tudjuk, hogy személyesen azonosítható adatokat gyűjtsünk be 18 éven aluli személyektől. Ha szülő vagy gondviselő vagy, és tudatában van annak, hogy gyermeke személyes adatokat szolgáltatott, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Ha tudatában vagyunk annak, hogy a szülői beleegyezés ellenőrzése nélkül gyűjtöttük össze a gyermekektől származó személyes adatokat, lépéseket teszünk annak érdekében, hogy eltávolítsuk ezeket az információkat a szervereinkről.

Az adatvédelmi irányelv módosításai

Időnként frissíthetjük adatvédelmi irányelveinket. Az új Adatvédelmi irányelvek közzétételével értesítjük Önt a változásokról.

E-mailben és / vagy kiemelkedő értesítéssel értesítjük Önt Szolgáltatásunkról, mielőtt a változás hatályba lépne, és frissítené az “Adatkezelési dátumot” ezen Adatvédelmi irányelvek tetején.

Javasoljuk, hogy a változtatások érdekében rendszeresen tekintse át ezt az adatvédelmi irányelvet. Az Adatvédelmi Szabályzat változásai akkor lépnek érvénybe, ha ezen az oldalon közzéteszik.

Lépjen kapcsolatba velünk

Ha bármilyen kérdése van az adatvédelmi irányelvekkel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

  • E-mailben: info@symfalogic.com
  • A webhelyünkön az alábbi oldalt látogatva: https://symfalogic.com/contact/
  • Levélben: 71-75 Shelton Street, Covent Garden, London, WC2 H9JQ, Egyesült Királyság